Venčanja neće biti: Voditeljka “Slagalice” otkrila detalje iz privatnog života – Spomenula i čuveno akcentovanje

|

Iako radi na Javnom servisu, Kristina Radenković je drugačija i svoja. Može se pohvaliti uspešnom karijerom, ali i zadovoljavajućim porodičnim životom. Iako sa advokatom Nikolom ima dvoje dece, Kristina još uvek nije zvanično udata, a na novinarsko pitanje da li planira venčanje, duhovito odgovara:

“Uopšte o tom papiru više ne razmišljamo. Venčanje spominjemo samo kroz šalu. Mogli bismo da napravimo žurku za sve prijatelje, ali bez matičara, da obnovimo veridbu, predugo sam verena (smeh). Dobra ideja!”, kaže Kristina.

Voditeljka “Slagalice” i kviza “Stigni me ako znaš” često je kritikovana zbog specifičnog akcentovanja u emisijama, pa je konačno objasnila o čemu se tačno radi.

“Činjenica je da mi svi u svakodnevnom govoru govorimo – neispravno. Mi imamo treninge s lektorima, jer je dužnost TV Slagalice da nametne pravopis i ispravan govor, i to radimo u svim udarnim emisijama. To što na terenu nije tako, to je pitanje za stručnjake”, rekla je Kristina, pa otkrila:

“Ni ja tako ne govorim u svakodnevnom životu, ali to kako akcentujemo reči u emisijama je ispravno. Neprijatno mi je dok tako izgovaram neke reči, jer znam da svi gledaju i slušaju, ali to je ispravno. Volela bih da se to usvoji, trebalo bi da se uskladimo pa i da našu decu tome učimo. A ako može i jedno i drugo, i ako su oba načina ispravna, onda odlično”, objasnila je Kristina Radenković s osmehom.

Izvor: story.rs