Ovi horoskopski znaci će do kraja meseca zaraditi veliki novac: Neki moraju da prištede, a drugima će pare pristizati sa svih strana

|

Ovo je jedan od najvažnijih astroloških perioda u 2023. godini, pa će neki to osetiti i na svojoj koži. Neki će morati da nauče da štede, dok će drugi napokon dobiti ono što im i pripada.

Ovan

Venera u vašem znaku omogoćuje vam mnogo razgovora o finansijama, kao i o mogućem povećanju plate. Iskoristite uticaj Venere u vašem znaku do kraja nedelje, kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

Vodolija

Iako planete rade u vašu korist, imate prevelika očekivanja barem kada je novac u pitanju. On će svakako da vam stigne, ali to neće biti veliki novac kojem se nadate. Moguć je razgovor o novom poslovnom partnerstvu koje će vam se svakako isplatiti.

Strelac

Saturn u Ribama vam donosi zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. Ukoliko se bavite kupoprodajom stanova, moći ćete dobro da profitirate. Vi ste znak koji veoma lako može da dobije na igrama na sreću.

Jarac

U nedelji koja je pred vama imaćete veoma važne razgovore o plati. To se sigurno odnosi na visinu vaših primanja, tako da očekujte pomak povodom toga.

Izvor: 24sedam.rs