Sin Viki Miljković zaprepastio svoje roditelje: Sa izabranicom im saopštili ove vesti (FOTO)

|

Viki Miljković, poznata folk pevačica, dugi niz godina je na estradnoj sceni, pa su je i mlađe generacije upoznale i zavolele, kao stalnu članicu žirija u Zvezdama Granda.

Osim blistave karijere, Viki je i uspešna poslovna žena, koja poseduje agenciju za nekretnine, zajedno sa suprugom Tašketom, ali je porodična žena i majka. Sticajem okolnosti, sin Viki Miljković, iako on to možda još uvek ne želi, postao je tema u medijima, pa je njegova privatnost zainteresovala javnost.

On je postao pravi momak, zgodan i lep, pa i ne čudi da tinejdžerke lude za njim, ali je on svojom najnovijom objavom zaintrigirao domaću javnost,ali i rastužio mnoge devojčice.

O tome da je zaljubljen i da njegovo srce pripada jednoj devojci pokazuje slika koju je podelio na svom Instagram profilu. Ovaj mladi par bio je u obilasku jednog tržnog centra, a Andrej ju je sve vreme grlio.

Ova slika nastala je s leđa, pa se ova atraktivna devojka ne vidi baš najbolje, ali su se mnogi složili da je zbodna i da ide uz Andreja, sa kojim i deli modni ukus, pa su se ovom prilikom modno i uskladili.

Za sada je napoznato da li je Andrej svoju lepšu polovinu upoznao sa mamom, kao i da li ju je ona ugostila u svom domu, međutim ako se uzme u obzir ranija izjava pevačice na temu ljubavnog života svog sina, Andrej oko emotivnih izbora neće imati problema sa svojim roditeljima.

– Zamišljam za svog sina ženu koja će veoma da ga poštuje i koju će i on takođe da poštuje. Biće to njegov izbor, a ne moj, polako se približava i to vreme. Andrej više nije mali, uveliko se bavi i sportom. Trudi se veoma i vredno trenira tenis. To je sada njegova glavna preokupacija uz školu. Ali videćemo šta će sve da nas čeka. Trudiću se da budem dobra svekrva – rekla je jednom prilikom pevačica.

Izvor: story.rs