Ovako izgleda stan Srđana Predojevića gde kuma nije dobrodošla: Spoj jednostavnosti i luksuza (FOTO)

|

Voditelj Srđan Predojević potvrdio je da se vraća na Pink, odnosno, u jutarnji program koji je svojevremeno vodio sa svojom kumom Jovanom Joksimović sa kojom odavno nije u kontaktu i čini se da nije dobrodošla u kući Predojevića.

O Srđanovim poslovnim poduhvatima pisalo se često, ali ne i o njegovom privatnom životu.

Supruga Srđana Predojevića Mirjana Lazarević ne eksponira se u javnosti i vodi miran i povučen život. Svoju dugogodišnju izabranicu, 2014. godine Srđan je poveo na romantično putovanje u Pariz, gde su se venčali, a svoju oazu mira pronašli su u srcu Beograda.

Svoj dom su opremili nasavremenijim nameštajem, a po dolasku dece Stefana i Sofije stan je morao biti prilagođen četvoročlanoj porodici.

Na prvom mestu Srđan je napravio prostora za dečije sobe, a u to ime kupio je i posebne stvari, u različitim bojama da se podmiri i ukus dečaka i devojčice.

Srđan je svojevremeno za Story izjavio kako njegovi naslednici, iako još vrlo mali, sami uređuju svoj životni prostor, sami rade domaće zadatke i dosta su samostalni, na šta je posebno ponosan.

Stan voditelja opremljen je u malo tamnijim, elegantnijim tonovima. Kuhinju je dekorisao u drvetu braon boje sa sivo belim detaljima. S druge strane, kupatilo je dekorisano bež nijansama, a Srđan ne krije da kada nastupi renoviranje on voli sam da se tim stvarima pozabavi.

Izvor: hellomagazin.rs