Ova žena stala je na put sreći Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: A delovali su kao jedan od najskladnijih parova na estradi (FOTO)

|

Poznati glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević, u braku čitavu deceniju, te važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ono što je javnosti manje poznato, jeste to da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, pa su raskinuli na neko vreme, a onda obnovili svoju vezu jer su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. A onda je tada bivša devojka Ivana Bosiljčića ušetala u njegov život.

U to vreme glumac je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, pa su ga devojke obožavale i u velikom broju posećivale Pozorište na Terazijama kako bi ga gledale u njegovim predstavama, pa su se možda i nadale da će ga upoznati. U periodu dok nije bio sa Jelenom, on je uplovio u vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a njegova sada bivša devojka bila je deo baletske postavke.

Ova devojka, po zanimanju balerina, navodno je učestvovala na izboru za Miss Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, pa se tzatim profesionaln usavršavala u Beogradu. I dan danas bavi se baletom, u Pozorištu na Terazijama, a po profilu na „Instagramu“ vidimo da je mnogo atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Lidijina i Ivanova tajna ljubav, trajala je nekoliko meseci, pa nije opstala na duže staze. Zatim su se Ivan i Jelena pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo zatim obavestili javnost da očekuju prinovu. Danas su ponosni roditelji jedne devojčice Nine i, kako vidimo zaljubljeni su jedno u drugo kao prvog dana.

Izvor: story.rs