Ona je rođena sestra Jelene Đoković: A evo zašto Jelena nikada ne spominje svog zeta (FOTO)

|

Nakon udaje za najboljeg tenisera Novaka Đokovića, njegova supruga Jelena već godinama unazad živi pod budnim okom javnosti, ali makar može da bude srećna zato što njena porodica koliko-toliko ne trpi pritiske medija.

Njen sestra MArija i zet Jelene Đoković uživaju u njihovoj anonimnoj ljubavi, ali bilo je trenutaka kad su i bili viđani u javnosti.

Javnost je Jeleninu sestru upoznala kada su je paparaci primetili i fotografisali sa Jelenom na “US Openu”, kada je u medijima osvanuo naslov “Ko je vatrena crnka koja bodri Novaka Đokovića?” Ova crnka, koja ima čaroban osmeh poput sestre, Marija Ristić, lepa je i skromna kao i njena sestra Jelena i baš kao i ona, uživa u srećnom braku, a zet Jelene Đoković i Marija u savršenim su odnosima sa Novakom i Jelenom.

Zanimljivo je i ono čime se Marija bavi. Jedno vreme je bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se povuče iz javnog posla i posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode…

Sem toga, bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje na društvenim mrežama i pomenutom blogu.

Marijin suprug se zove Budimir Jovković i već sedam godina razlog je osmeha na Marijinom licu. Njihov ljubavni odnos prepun je razumevnja i međusobne podrške, baš kao što je to slučaj sa poznatim teniserom i njegovom suprugom.

Izvor: story.rs