Ova pevačica je najbogatija srpkinja posle Novaka Đokovića: Zavrteće vam se u glavi od ove cifre

|

Javnost je uvek bila zainteresovana da sazna šta poznate ličnosti poseduju od imovine i koliko se broji njihovo bogatstvo.

Jedan od najbogatijih u Srbiji jeste teniser Novak Đoković, a kada govorimo o pevačima mnogi su mišljenja da je među njima najbogatija Svetlana Ceca Ražnatović i Lepa Brena. Međutim, saznajemo da to i nije baš tako.

Po proceni sajta “Celebrity Net Worth” prva na listi našla se pevačica Dragana Mirković, kao najbogatija sa naše estrade. Njeno bogatstvo procenjuje se na 100 milona dolara.

Balkanska zvezda Dragana Mirković sa mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom, godinama žive u vili u Beču.

Međutim, pre par godina kupili su velelepni dvorac, koji vredio čak 50 miliona evra.

U blizini Beča nalazi se zamak Ebenfurt, koji je Draganina oaza mira. Radi se o istorijskom zdanju iz 12. veka, koje se nalazi na 12.000 kvadratnih metara. Zanimljiva je činjenica da je u dvorcu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu. Dragana je sa suprugom zajedno sređivala enterijer.

Naša pevačica rekla je da je posebno ponosna na kupatilo, koje je ukrašeno „svarovski“ kristalima. Ovaj dvorac poseduje i balsku dvoranu, gde Dragana često organizuje glamurozne porodične proslave. Ono što je interesantno jeste da se pravi muzej u sklopu imanja, u koji će i posetioci mo ći da dolaze. Dragana je jednom prilikom rekla da ne zna kokliko ima soba u njenom novom domu, ali ono što je poznato jeste da ovaj dvorac ima čak 235 prozora.

„Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Ima i ogromnih sala koje zauzimaju čitavo krilo. Na drugom spratu, u kome planiramo da živimo, postoji jedna velika balska dvorana. Jedan deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, i ulaz bi bio bespaltan. Potrebna je i restauracija slike na plafonu, za šta treba dosta vremena, a za to će biti zaduženi pravi umetnici“, kazala je Dragana.

Pevačica na svom Instagram profilu često postavlja slike iz svog doma, pa je jednom prilikom postavila i svoju “trofejnu sobu”, u kojoj joj se nalaze njene nagrade.

Ona je veliki ljubitelj skupocenih automobila, pa je njen vozni park vredan čak 3,5 miliona evra. U svojoj kolekciji automobila imaju najluksuznije sajamske modele marki „lamborgini“, „ferari“ i „rols-rojs“, a jos imaju i „bentli“, koji se ne isparkiravaju iz. Pored toga imaju i nekoliko „majbaha“, a interesantno je da su čak i vlasnici fabrike „majbah kupea“.

Draganaod supruga za rođendan veoma često dobije i novi automobil, pa je ove godine dobila „mercedes“.

Pevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem ostavruje najveće prihode iz zajedničkih poslovnih poteza. Oni su pre 17 godina osnovali digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Nikako ne treba zaboraviti ni to da pevačica zarađuje odlično i od pevanja, jer je već 35 godina na vrhu estrade, pa njeni honorari za nastupe iznose i više desetina hiljada evra.

Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, jer je suprug svoju imovinu koju poseduje prepisao na nju, kao i pomenutog zamka nadomak Beča.

Podsetimo, ova balkanska zvezda živi zaista raskošno i u luksuzu, ali je sa svim kolegama u veoma dobrim odnosima, a posebno je interesantno to da joj je Žan-Klod van Dam prijatelj.

Izvor: kurir.rs