Dnevni horoskop za 16. oktobar 2022. Blizanci usporite malo, Lav uživa u ljubavi

|

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2022. godine donosi vam mnogo novosti kada je u pitanju posao, ljubav i zdravlje.

OVAN
Opustite se danas i ne razmišljajte o tome što vas sve čeka u ponedeljak. Ispalnirajte romantičan dan, te pokažite partneru koliko vam je zaista stalo do njega. Zdravljem možete da se pohvalite, jer vam je odlično.

BIK
Niste uspeli da ostvarite neki plan koji ste baš priželjkivali, a koji ste planirali za ovaj vikend, te ste malo tužni. Nemojte se sada demotivisati, već odmah budite spremni da ga ostvarite sledeće nedelje. Kada postavite sebi temelje za uspeh, on neće izostati!

BLIZANCI
Usporite malo jer se osećate kao da nemate dovoljno energije. Pod stresom se , jer brinete zbog nekog problema. Iako je rešen i dalje se osećatepod pritiskom. Najbolje za vas bi bilo da danas provedete vreme sa ljudima koji vas vole.

RAK
Ovih dana ste nešto posebno emotivni. U mislima vam je to da li ste u ljubavi mogli da nešto drugačije da uradite, ali u prošlosti ne sada, i kakav bi vam život bio danas. Bolje bi vam bilo da ne živite u prošlosti, već prihvatite sve što može da vam donese današnji dan.

LAV
Vama je danasnji horoskop u znaku ljubavi, romantični ste i privlačni suprotnom polu. Danas isplanirajte putovanje sa partnerom, koje ćete ostvariti do kraja godine. Ako pak niste u vezi, očekujte zanimljivu poruku od osobe koju ste videli samo nekoliko puta.

DEVICA
Danas je veoma neobičan dan za vas, osećate neki nemir ali uzrok ne možete da utvrdite. Odvojite malo vremena za sebe, osluškujte svoje misli i fokusirajte se na disanje – razmislite šta to pokušava srce da vam poruči. Mogući su problemi sa nesanicom.

VAGA
Vage su možda danas zaboravile nešto veoma važno. Možda je u pitanju neki poziv koji je trebalo da obavite, ili možda da se javite nekome s kim se odavno niste videli. Savet vam je da to uradite danas, i verujte da ćete biti iznenađeni efektom koji koji ćete postići.

ŠKORPIJA
Kod vas je ljubavni život trenutno zamršen, pa osećate veliku uznemirenost. Možda bi neka starija ženska osoba mogla da vam pomogne, pokazaće vam koji je pravi korak za vas, i moći ćete da predahnete. Pripazite malo na ishranu, izbevajte teške hrane.

STRELAC
Vama je današnji horoskop u znaku novca, jer ćete dobiti dobre vesti iako je nedelja, pa je i novčani dobitak zagarantovan. Osećate se kao da u ljubavi ne možete da se odlučite između dve osobe. Očekujte dinamičnu nedelju na poslu, spremite se i budite sigurni u sebe.

JARAC
Partneru ste nešto zamerili, iako je u pitanju neka sitnica, osećate se smušeno i ne želite to da podelite s njim. Razmislite da li je u pitanju vaša trenutna ljutnja, ili postoji neki dublji problema. Jedini način da ovo rešute je da iskreno porazgovarate sa partnerom.

VODOLIJA
Za danas vam horoskop predviđa odličan provod. Želite da okupite ljude koje volite u vašem domu, jer vam prija da budete u centru pažnje. Budite zvezda danas, o tome će se pričati nedeljama.

RIBE
Ugodite danas sebi i otklonite stres i njegove posledice. Obratite pažnju na nivo energije i na raspoloženje, možda vidite znak onoga što vam se događa iznutra. Danas vam je zaista neophodno opuštanje, tako da ako vam neko danas traži nešto, recite mu da se javi nekog drugog dana.

Izvor: mondo.rs