Otkriveno ko sve ulazi u Zadrugu 6: Kontroverzna sportistkinja, jedan otac i ćerka – Za učesnikom iz Severne Makedonije žene će odlepiti

|

Šesta sezona rijaliti programa “Zadruga” počinje sa emitovanjem 3. septembra, a osim dobro poznatih lica, na imanju u Šimanovcima useliće se i neka manje poznata imena publici.

Košarkaš iz Severne Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, u „Zadrugu 6“ ulazi kako bi iskusio nov doživljaj. Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da je dobio tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno.

Pevačica Zorica Marković prethodne sezone nije učestvovala u rijalitiju, ali spekuliše se da će ući u „Zadrugu 6“.

“Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija”, rekla je Zorica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće. On je već stalna postavka u rijalitiju, te se njegovo učestvovanje i ne pominje naročito.

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će biti deo ekipe „Zadruge 6“. U rijaliti navodno ulaze i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su diskvalifikovani iz prethodne sezone. Među zadrugarima i ovaj put naći će se Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i njen otac Karađorđe, kao i Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

Izvor: republika.rs