Otkad se razvela ponaša se kao šiparica, postala je drska: Komšije iznele mišljenje o Sanji Marinković

|

Voditeljka Sanja Marinković je nakon okršaja sa pevačicpm Katarinom Živković dospela u fokus javnosti proteklih nedelja. Ekipa Blica odlučila je da proveri kakav odnos voditeljka ima sa komšijama.

“Ne znam šta se njom dogodilo, ali posle razvoda kao da se uobrazila i više nije ista osoba. Dugo ona ne živi sa mužem, ne onoliko koliko je poznato javnosti. Zašto je krila, to je njena stvar i nije bitno, ali od tada je postala prilično drska. Ranije je bila nasmejana i ljubazna, umela je da stane i čuje različite komentare. Sada se ponaša kao šiparica. Dete joj je fino i vaspitano, a supruga ne viđamo često. Ja sam ga za poslednjih nekoliko godina videla jednom da je dovezao mališana”, otkrila je komšinica Zorja.

Drugi komšija koji nije želeo da otkrije identitet, ispričao je:

“Moja supruga i ćerke joj se javljaju, ja ne. Meni je i na televiziji iritantan njen glas. Ćerka priča i da se sada piše kako je u sukobu sa nekim pevačicama jer ih nije ispoštovala u emsiiji. Tako mi i deluje, kao ambiciozna žena koja samo misli da postigne neki uspeh bez obzira na sve, ali to me ne dotiče. Pa što joj dolaze u emisiju ako ih vređa. Sve vam je to isti koš”, kaže komšija.

U obližnjoj pekari rekli su da Sanja retko kad dolazi.

“Pa ne znam, konkretno Sanja Marinković, jako slabo dolazi. Sve najbolje mislim o njoj, kada dođe uvek je ljubazna, ostavi i bakšiš”, rekla je kratko prodavačica u pekari.

Izvor: blic.rs