Osvanule prve fotografije sina Andrije Miloševića: Mali Relja je slatki plavušan – Lepotu nasledio od mame

|

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić, Relja, nedavno je proslavio prvi rođendan, a roditelji su do sada uspevali da ga sačuvaju od “radoznalih pogleda” javnosti. Ipak, kako se čak ni kao par medijski ne eksponiraju često, Andrija i Aleksandra veoma su zanimljivi domaćoj javnosti, koja nestrpljivo čeka da upozna malog Relju.

Sada je sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić prvi put fotografisan u društvu svog oca, koji je vrlo posvećen i brižan. Ekipa “Paparaco lova” snimila je glumca koji je uživao u društvu sina koga ni trenutka nije ispuštao iz ruku.

Dečak koji je na svet došao 25. februara 2022. godine, porastao je i na prvi pogled mamina je kopija. Plava kosa zaštitni je znak glumice, a sin ju je nasledio od nje.

A da priželjkuje da nešto nasledi i od njega Andrija nije krio, pa je u intervjuu za “Gloriu” predvideo da će njegov sin jednoga dana poći njegovim, ali i majčinim stopama:

“Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam”, ispričao je jednom prilikom Andrija Milošević.

Izvor: story.rs