Osmoro dece nastradalo u pucnjavi u školi na Vračaru: Ovako se odigrala drama iz minuta u minut – Poznato stanje đaka primljenih u bolnicu

|

Dečak (14) pucao je u školi na Vračaru “Vladislav Ribnikar” i tom prilikom ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja. Kako se nezvanično saznaje, dečak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake.

Jedno dete je već na operacionom stolu.. Ono ima povrede glave i životno je ugroženo. Drugo dvoje dece koja su primljena u Tiršovu, imaju prostrelne rane i na intenzivnoj nezi su.

Sve je počelo jutros oko 8.30 kada pomahnitali učenik dolazi do škole, kreće u raspravu s portirom, a potom, kada ga čovek pokušava smiriti, on kreće da šutira sve oko sebe, zatim vadi pištolj i puca u portira, koji je samo pokušao da ga smiri.

Zatim odlazi u kabinet istorije, a tamo se nalazi nastavnica koju “ne voli”. Drži pištolj u ruci, puca u nastavnicu, ranjava je, a onda na njega skaču đaci i sprečavaju ga da poubija sve. On nastavlja da puca iako pada na pod. U plafonu ostaju tri rupe od njegovih metaka koje je ispalio dok je padao.

Izvor: telegraf.rs