Đoković u Parizu otkrio sve o našem košarkašu: Posebno pričao o jednom detalju – “Smešno mi je, ali poštujem”

|

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, opet je sipao hvalospeve na račun našeg uspešnog košarkaša Nikole Jokića.

Đoković je na konferenciji za medije, nakon trijumfa u drugom kolu Rolan Garosa, odgovorao na mnoga pitanja znatiželjnih novinara, a jedno od njih bilo je o predstojećem finalu NBA lige između Denvera i Majamija.

Novinari su ga upitali da prokomentariše sportski događaj koji sa nestrpljenjem čeka ceo svet, a on je uz podignutu pesnicu poručio:

“Idemo, Jokić!” i time jasno stavio do znanja za koga će navijati.

Naravno, usledile su i pohvale na račun Majamija.

“Volim Džimija Batlera, veoma ga cenim zbog njegove ličnosti i svega što je ostvario u košarci, viđao sam ga na nekim mečevima, ali moram da podržim svog čoveka – Džokera!”

Nole je još jednom istakao koliko je ponosan na sve što je Jokić uradio u NBA ligi.

“Mislim da je sjajno da naša zemlja ima takvog sportskog asa. Mnogo sam ponosan na njega i mislim da će, kada se penzioniše, biti još više cenjen zbog svega što je uradio. Dva puta je bio MVP, sigurno će i sada biti MVP finala”, rekao je Novak i dodao:

“Ja nisam košarkaški ekspert, ali mislim da je inteligentan košarkaš i aktivno pratim šta drugi misle o njemu. Mnogi pričaju o njemu Šek, Medžik… i to je neverovatno, jer je i on iz jedne male zemlje. Dobar je momak,opušten, prirodan, skroman i pristojan i obožava svoje konje. Meni je to simpatično, ali stvarno poštujem njegov izbor. I pored svega, njega previše ne interesuje šta drugi govore o njemu i to je nešto što izuzeno cenim kod njega”, iskreno oduševljen rekao je srpski as.

Izvor: kurir.rs