Olivera Kovačević objavila fotku sa Memedovićem nakon otkaza: Voditelju priznala jedno

|

Jovan Memedović, voditelj i urednik emisije “Sasvim prirodno”, kao i kviza “Potera” dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina uspešnog rada.
Emisija Sasvim prirodno i kviz Potera, koje je on vodio, nastaviće da se emituju na RTS-u, iako se njegov status na televiziji promenio.

“Moja emisija “Sasvim prirodno” ide u istom terminu, kviz “Potera” ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu”, objasnio je Memedović u prvoj izjavi nakon otkaza na televiziji.

Posle njega, javno se obratila i Olivera Kovačević, koju će na mestu urednice Zabavnog programa RTS-a uskoro zameniti Sandra Perović.

Na društvenoj mreži Instagram “čelična lejdi”, kako je često zovu zbog profesionalnosti je objavila fotografiju sa Memedovićem uz moćan opis.

“Jovan Memedović, najbolji od nas”, napisala je Olivera ispod njihove zajedničke slike na kojoj vidimo kako poziraju u kancelariji.

Inače, RTS se danas oglasio i naveo da Jovan Memedović “nije udario pesnicom u zid”, kao što su prenosili pojedini mediji.

Izvor: telegraf.rs