Ognjen Amidžić je bio u braku 4 godine sa ovom lepoticom pre Danijele (FOTO)

|

Voditelj Ognjen Amidžić (46) već deset godina je u  braku sa bivšom manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Mateju.

Popularni par se na večnu ljubav zakleo 2012. godine, nakon dve godine veze. Sudbonosno susret desio se 2010. kada je jedna od najlepših manekenki gostovala kod voditelja u emisiji “Amidži šou”.

O Danijelinoj lepoti i uspehu u svetu modelinga suvišno je pričati, ali malo ko se seća da je Ognjen pre manekenke bio u braku sa još jednom lepoticom- Dve godine mlađom Milicom Marković, bivšom novinarkom informativne redakcije Pinka.

Naime, Milica i Ognjen upoznali su se na radnom mestu, rodila se ljubav koju su krunisali brakom u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, dok je svadbeno veselje upriličeno nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Par se razišao nakon 4 godine braka, a tada su izdali zajedničko saopštenje u kojem u naveli da se ljubav ugasila, ali da će zauvek ostati prijatelji.

Posle nekoliko godina provedenih na ovoj televiziji, Milica prelazi u PR sektor 2008. godine, povlači se iz javnosti i od tada se jako retko pojavljuje u medijima. Danas radi kao PR u jednoj marketinškoj agenciji.

Izvor: stil.kurir.rs