Jedan horoskopski znak ima velike šanse da postane bogat

|

Jedan horoskopski znak ima veće šanse da postane poznata ličnost od bilo kojeg drugog. Čak su i istraživanja sprovedena da bi ovo potvrdili.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije imaju više šansi od drugih da postanu poznati i neverovatno bogati. Ovo nije slučajni izbor, niti astrološki izum, ali ova teorija je potvrđena. Istraživanje o ovoj temi objavljeno je čak i u časopisu o socijalnoj nauci. Istraživači su izabrali 100 slavnih iz raznih oblasti, od pevača, glumaca, do sportista, umetnika i naučnika. Birali su slavne ličnosti koje više nisu sa nama, ali i one koji su još uvek živi, bilo muškarci, bilo žene.

A ono što je dokazano jeste da se većina njih rodila između 21. januara i 19. februara, što znači da su u horoskopu Vodolija.

Da bi testirali i dokazali teoriju, istraživači su povećali broj poznatih ličnosti uključenih u istraživanje. U početku je broj ispitanika povećan na 200, zatim na 300, ali rezultat je uvek bio isti. Iako su bili prisutni i drugi horoskopski znakovi, Vodolija je i dalje najčešća. Osim Vodolije, drugi manje zastupljeni znakovi bili su Lav i Škorpija.

Sa druge strane, znakovi koji su najmanje zastupljeni, a prema istraživanjima imaju najmanje šanse da postanu poznati i bogati su Strelac i Bik.