Obradović pobesneo na pitanje o učinku pojedinaca: “Šta da kažem, da ponovim ovo na engleskom?”

|

Željko Obradović, trener Partizana u sportskom maniru je čestitao Real Madridu na pobedi i izjednačenju u seriji na 2:2, te naveo da ono što su crno-beli pokazali nije bilo dovoljno.

“Čestitam Realu na pobedi, ovo je slično kao što je bilo pre dve večeri. Jedan skok koji smo ispustili, koji je Tavares pogodio, on je odlučio utakmicu. Imali smo dva otvorena šuta, nismo pogodili i tu je utakmica bila gotova. Borili smo se, napravili smo sve, ali to nije bilo dovoljno”, izjavio je Obradović, a zatim dobio pitanje o učinku pojedinaca, što ga je naljutilo.

“Ne znam šta bih rekao, da ponovim ovo što sam malopre rekao na engleskom? Kad se pogleda statistika imali smo 11 šuteva više od Reala, jedan manje za tri poena i isti broj slobodnih bacanja, to znači da smo imali 10 poseda više i izgubili smo onako kako smo izgubili. Borili smo se, naterali smo ih na 12 izgubljenih lopti. Tu je negde ta prednost naša, ali nažalost, promašivali smo otvorene šuteve i u pojedinim trenucima bili brzopleti kao i u prethodnoj utakmici”, odgovorio je Obradović i dodao:

“U ovim neverovatnim okolnostima u kojim smo igrali, ono što je jako važno, to je velika zahvalnost našim navijačima u ovoj neizmernoj i velikoj tragediji da su došli u ovolikom broju i da su ponovno bili svim srcem uz našu ekipu. Hvala im, jedino što mogu obećati jeste da ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo za petu utakmicu”, poručio je Obradović na konferenciji.

Izvor: telegraf.rs