O ovom oglasu bruji cela Srbija: Jovica hoće da se ženi, a mlada treba da ispunjava ove uslove – Jedan je apsolutni hit

|

Oglas jednog Jovice koji traži ženu, zapalio je društvene mreže, i to ne zbog toga što na ovaj način traži životnu saputnicu, već zbog kriterijuma koje njegova buduća supruga mora da ispunjava.

Jovica K. je oglas postavio na Fejsbuku, koji je veoma brzo postao viralan, a zbog čega, možete da zaključite i sami. Oglas vam prenosimo u celosti:

– Tražim ozbiljnu ženu za brak, od 25 do 35 godina. Potrebno je dostaviti sliku lične karte, izvod, ne stariji od šest meseci, državljanstvo, diplomu četvorogodišnje škole ili fakulteta, pet slika cele figure, potvrdu da nije osuđivana. Poželjno je da bude crnka, grudi četvorka, zadnjica jabučasta, visina od 165-175, kilograma do 80 – napisao je on i još dodaje:

– Da nosi cipele do broja 40, da nema veštačke nokte, kosu, da ne čupa obrve, da nije udavana do sad, da ima vozačku i da zna neku borilačku veštinu. Poželjno je da je iz Novog Sada ili okoline, obavezno je da zna ruski jezik, da voli životinje posebno pse, da ne spava do 10 sati i da ne leže posle 23 sata. Da ne gleda turske serije i indijske, samo domaće snimljene do 2000. godine.

Jovica kaže da mlada mora da voli prirodno cveće, da ne pije gazirane sokove, i da nikada nije bila u Meku.

– Zamolio bih zainteresovane dame da urade detaljan lekarski pregled i test trudnoće i da mi rezultate dostave, voleo bih ako je moguće da bude nevina, što je veoma teško. Dame, ako ispunjavate 70% ovih uslova, javite se, moje kvalitete znate – objavio je Jovica.

Izvor: telegraf.rs