Velika sreća u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Pevačica potvrdila lepe vesti

|

Veliku pažnju javnosti, naročito medija privuklo je te 2011. godine venčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića.

Pevačica i glumac venčali su se u krugu stotinak ljudi, a tek godinama kasnije jedna fotografija njohovog svečanog čina dospela je na društvene mreže.

Jelena je, kao i svaka druge mlada blistala, dok je Ivan bio nestvarno elegantan i zgodan.

Njihovo venčanje ostaće zapamćeno po mnogo čemu, između ostalog po predivnoj atmosferi i osećaju u grudima srećnih mladenaca, koji su ubrzo nakon svadbenog veselja roditeljima saopštili da će postati bake i deke.

Vest o dolasku malene Nine usrećila je njihove porodice, a tek koliko su njihovi fanovi bili radosni.

Čini se da nema osobe koja ne voli Jelenu i Ivana, nju kao odličnu vokalnu solistkinju, a njega kao glumca koji karijeru gradi i van granica naše zemlje, dok kada su zajedno izazivaju oduševnjenje i divljenje javnosti.

Danas su supružnici sve one koji ih prate obradovali još jednom informacijom, a to je da obeležavaju 12. godišnjicu braka.

Prošlo je punih 12 godina otkako su jedno drugome pred svedocima rekli sudbonosno da i čini se da se u njihovim emocijama i divnom odnosu ništa nije promenilo.

Prva je lepu vest podelila Jelena i to u vidu više fotografija koje su tokom godina ona i suprug nanizali.

Među njima je i uspomena iz doba zabavljanja, a i slika sa naslednicom.

Za razliku od supruge koja se 12. godišnjicom pohvalila na svom feedu, Ivan je to učinio na insta storiju i to uz numeru Zdravka Čolića “Ljubav je samo reč”.

Čestitke su se samo nizale, a nema ko bračnom paru nije poželeo dug zajednički život pa i proširenje porodice.

Dolazak novog člana na svet zasigurno bi obradovao njihovu mezimicu Ninu koja likom podseća na oca, što Jelenu ne raztužuje jer i ona sama može da se pohvali činjeniicom da je lik nasledila od tate, koji je nažalost ove godine preminuo.

Izvor: story.rs