Novak se pred kraj meča prepirao sa Ivaniševićem – Zbog jedne stvari pretio da neće nastaviti meč (VIDEO)

|

Iako početak meča to nije nagoveštavao, Novak Đoković je morao dobro da se namuči kako bi savladao Jiržija Lehečku na Junajted kupu!

Nakon 1:1 u setovima, u situaciji kada je Srbiji pobeda protiv Češke bila potrebna da ostane u igri, Novak je u trećem setu ponovo bio sjajan i sa 6:1 je završio posao.

Međutim, u jednom momentu je ispoljio nervozu i ušao je u malu raspravu sa Goranom Ivaniševićem koji je, doduše, bio “hladan kao špricer.” Upitao je Novak za savet što se tiče servisa, a Ivaniševć je rekao da je sve u redu, ali…

“Znam brate, al ako te pitam… Nije sve okej, šta je sve okej? Ako te pitam znači nije sve okej”, rekao je Đoković, te dobio odgovor:

“Ne mogu ti ništa reći kad je dobar servis, je**m mu mater, sve okej, nemam šta da ti kažem kad je sve okej. Dobar servis, mali aut, idemo dalje”, smirivao je Ivanišević situaciju.

Ratovao je Novak Đoković i sa organizatorima Junajted kupa tokom meča protiv Jiržija Lenčke. Đoković se čitavo vreme žalio na reflektore koji su pravili dosta problema tokom igre, iako njihov rad nije bio potreban zbog činjenice da je napolju dan.

U jednom trenutku Novak je zatražio samo da neko pritisne dugme i ugasi ih, da bi posle petog gema zapretio da neće nastaviti sa igrom. Tačnije, da ne ustaje sa klupe dok se ne isključe svetla.

Žalio se kod sudije, nakon čega je tražio i razgovor sa supervizorom.

“Zašto su usred dana uključena svetla, želim objašnjenje”, upitao je Đoković koji je potom ipak nastavio sa duelom, uzeo brejk, pa osvojio i prvi set.

Izvor: telegraf.rs