Novak izašao na teren, muči ga prehlada – Na treningu zatražio pomoć od Ivaniševića: “Kaži nešto”

|

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sredu, ne pre 10.30, izlazi na teren “Rod Lejver Arene” gde će igrati meč drugog kola Australijan opena protiv australijanca ruskog porekla, Alekseja Popirina. Pred ovaj meč Novak je već bio na “Rod Lejver Areni” gde je odradio trening.

Novak je trebalo da trenira na terenu juče, ali je došlo do promene, te je dobio termin na “Rod Lejver Areni”. Vežbao je različite udarce sa sparing partnerom koji dolazi sa španskog govornog područja i neodoljivo podseća upravo na Đokovića, a jedan detalj koji nam je javio specijalni izveštač sa lica mesta, može biti zabrinjavajući.

Naime, Novaka muči prehlada, pa mu je tokom treninga često bila potrebna maramica i ostaje nam da se nadamo da to neće uticati na tok meča protiv Popirina.

Sa lica mesta Kurir je dobio informaciju o novom razgovoru između Đokovića i njegovog trenera, Hrvata Gorana Ivaniševića. Novak je želeo da mu Ivanišević komentariše različite udarce koje trenira, naročito ritern, pa je Đoković jednom prilikom tražio pomoć hrvatskog trenera i rekao mu:

“Kaži nešto, kaži nešto!”

Kakve je savete dobio videćemo već između 10.30 i 11 časova kada će izaći na megdan Alekseju Popirinu.

Izvor: kurir.rs