Novak i Olga napravili spektakl pred Junajted kup: Đoković pustio glas – Reakcija Danilovićke je hit

|

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković priprema se za učešće na Junajted kupu – gde će predstavljati Srbiju, a u sklopu priprema za prvi turnir u sezoni opuštao se uz zanimljivu igricu sa Olgom Danilović. Koleginica iz reprezentacije bila je “žrtva”, pošto joj je Nole objašnjavao pojmove dok je imala slušalice na ušima i morala je samo da čita sa njegovih usana.

Srpski tandem nije se naročito proslavio ovom prilikom, ali su barem nasmejali sve koji su bili prisutni na snimanju i sve koji su kasnije imali prilike da na internetu vide snimak. Novak je objašnjavao Olgi Danilović pojam “Opera house”, ali… Kada nije išlo rečima morao je čak i da zapeva!

Reakciju Olge Danilović posle tih zvukova teško je opisati! Mlada srpska teniserka nije mogla da kontroliše smeh, a kada je još jednom promašila odgovor, Đoković je odlučio da je bilo dovoljno i da treba da krenu dalje! Kako je to izgledalo pogledajte na snimku OVDE.

https://twitter.com/atptour/status/1741054025704116310

Srbija takmičenje u Junajted kupu počinje 31. decembra mečevima protiv Češke. Drugi rival u grupi je Kina i ti mečevi su na programu 2. januara, a ukoliko reprezentativci izbore prvo mesto u grupi plasiraće se u sledeću fazu takmičenja. Šest prvoplasiranih timova prolazi u četvrtfinale, a tamo će im se pridružiti i dve najbolje drugoplasirane ekipe.

Izvor: mondo.rs