Novak Đoković se oglasio povodom prekida saradnje sa trenerom Ivaniševićem: “Šefinjo, hvala ti, volim te”

|

Nakon pet zajedničkih provedenih godina, Novak Đoković i Goran Ivanišević su rešili da prekinu saradnju i to pred masters u Monte Karlu, gde će srpski teniser pokušati da dođe do titule, ali i uvećanja prednosti na ATP listi.

Vest o prekidu saradnje iznenadila je ljubitelje belog sporta, a povodom čitave situacije se oglasio i Novak Đoković putem svog Instagram profila.

On je tamo objavio jednu emotivnu poruku u kojoj se oprostio od svog dosadašnjeg trenera.

“Sećam se jasno trentuka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan (Vajda) i ja smo želeli da donesemo neku “čaroliju servisa” u naš dvojac. A, zapravo, nije da smo samo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, mnoga obaranja rekorda i još 12 Grend slem titula (uz neokliko finala) od tada. Da li sam pomenuo i malo drame takođe? NoleFam bi to znao”, napisao je Đoković i dodao:

“Goran i ja smo odlučili da prekinemo saradnju pre nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala svoje uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da smo osim što smo osvojili turnire zajedno, takođe imali i sporednu bitku u Parkisiju… godinama. I, taj turnir nikada ne prestaje za nas. Šefinjo, hvala za sve prijatelju, volim te”, poručio je Novak svom dosadašnjem treneru Goranu Ivaniševiću.

Izvor: telegraf.rs