Nisu mogli da veruju svojim očima: Kupili kuću pa našli pravo blago u skrivenim prostorijama (VIDEO)

|

Jedan mladi par iz Amerike, postao je hit na TikToku nakon što je objavio svoju priču o tajnama svoje nove kuće, a otkrio je i novo blago u ćerkinoj sobi. Kortni i Met su u nekoliko videa ispričali kako im je, nakon što su kupili kuću, na kućnu adresu stiglo pismo bivšeg vlasnika, u kojem im je objasnio da u njihovom novom domu postoje neke skrivene prostorije.

Nakon što su sledili njegova uputstva, našli su nekoliko skrivenih prostorija, a upravo su snimci njihovih otkrića postali viralni. Ljudi na Tik Toku su pisali kako je njihova kuća kao poligon za potrage za blagom, a dokaz je i otkriće u ormaru njihove ćerke.

Kortni je rekla da su stari vlasnici ostavili sav svoj nameštaj i razne drangulije, a nakon što ju je muž pozvao da dođe u ćerkinu sobu, jer je našao nešto baš zanimljivo.

Pomerio je stare kutije, pa je pronašao ogroman kovčeg, a otkrio je da se radi o savršeno očuvanoj muzičkoj kutiji na navijanje. Nakon nekoliko poteza rukom otkrili su da iz kutije dopiru zvukovi svadbene koračnice.

“O moj Bože, to je tako kul!” rekla je nova vlasnica nakon ovo neobičnog otkrića dodajući: “Svakog dana novo blago.”

Njihov video sakupio je 1.7 milion pregleda i više od 250 hiljada lajkova, a tiktokeri su pisali različite komentare, kao i to da im muzička kutija deluje pomalo jezivo.

“Ovo je predivno… I takođe, početak jednog horor filma”, objavila je jedna tiktokerka, a druga dodala: “Baš je kul sve dok ne počne da svira sama od sebe usred noći.”

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs