Sinovi Zlatana Ibrahimovića ponos su slavnog fudbalera: Evo kako izgledaju i na koga liče Maksimilijan i Vinsent (FOTO)

|

Zlatan Ibrahimović će u oktobru napuniti 42.godine, pa se postavlja pitanje da li će se uskoro oprostiti od dresa Milana ili od profesionalnog sport. On je ostvario sve uslove za penziju, a i dovoljno je zaradio za budućnost.

Švedski fudbalski as koji ima balkansko poreklo nastupa za čuveni italijanski klub, energija ima na pretek, a uz njega su i najverniji navijači – partnerka Helena Seger i sinovi Maksimilijan i Vinsent.

Zlatan inače svoj privatni život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka s 11 godina starijom bivšom švedskom manekenkom Helenom Seger.

Šesnaestogodišnji Maksimilijan ima očeve gene, pa je na jednom snimku pokazao da bi mogao da postane ozbiljan napadač. Obuo je kopačke pa je vrlo iskusno “manevrisao” loptom i dao gol u Ibrinom maniru.

Ima plavu kosu, koju je nasledio od mame, isto kao i njegov mlađi brat Vinsent. Ovi dečaci ne propuštaju nijednu utakmicu Milana, naročito kada se igra na domaćem terenu.

Oni ponekad nakon meča, otrče u očev zagrljaj u crveno-crnim dresovima. Da li će poći tatinim stopama ili će se posvetiti nekoj drugoj sferi života, ostaje nam da saznamo u nekoj bliskoj budućnosti.

Izvor: hellomagazin.rs