Rođena sestra Jelene Đoković napokon u javnosti: Marija ima neobično zanimanje i zaljubljenik je u totalno drugačiji sport

|

Supruga najbolje tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, svima je dobro poznata, međutim pojedini detalji iz njenog života ipak su ostali nepoznanica.

Marija Ristić je mlađa sestra supruge prvog tenisera sveta. I ona je svojevremeno bila zaposlena u Novakovoj fondaciji, a jednom prilikom kada ga je pratila sa sestrom na US Openu ceo svet se pitao ko je tajanstvena crnka. Ona nije javna ličnost i ne voli previše da se eksponira i zato ih retko viđamo zajedno, ali humanitarni skuo, kakav je nedavno održan Svetosavski bal, nisu mogle da propuste nikako.

Iako se ne pojavljuju zajedno pred kamerama, to nikako ne znači da se ne viđaju kad god im se ukaže neka prilika. Naročito zbog toga što Marija živi u Marbelji, gde Jelena i Novak takođe provode dosta svog vremena, a pre par godina su u tom španskom letovalištu kupili i kuću.

Jelenina sestra je neko vreme bila uključena u rad Fondacije Novak Đoković, ali se kasnije se posvetila svom blogu koji obrađuje raznovrsne teme. Ova svestrana devojka bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu.

Kada je u pitanju privatan život, Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama. Ona sa svojim suprugom u Marbelji vodi i restoran „Super Be Juicery“.

Izvor: hellomagazin.rs