Nikad ne biste pogodili ko je mali šmeker sa slike: Danas slavi 35. rođendan – Poznat je glumac i najpoželjniji neženja

|

Danas je 13. januar, a uz to i petak. Sujeverni će zazirati od ovog datuma, tradicionalisti će u ponoć čekati pravoslavnu Novu godinu, a mnogi će gasiti svećice na rođendanskoj torti. Među njima je i plavokosi dečak sa slike koji je, po svemu sudeći, od najranijih dana umeo da pozira. Rano je otkrio da želi da se bavi glumom, ali teško da je mogao i da nasluti da će se vinuti u zvezde.

Danas je Miloš Biković vodeći glumac svoje generacije, a njegova slava i popularnost odavno su prešle granice Srbije. Ako postoji tajna njegovog uspeha, možda bi se mogla potražiti u rečima koje je pre nekoliko meseci podelio u jednom intervjuu.

“Godinu ne počinjem obećanjima tipa „ovo moram‟, mislim da je to besmisleno. Čovek treba da radi na sebi svakog dana pomalo, ne može isključivo 1. januara da donosi odluke o velikim promenama, koje se dešavaju kao posledica obavljanja malih koraka”, rekao je Biković.

“Ni rođendanu ne pridajem veliku važnost. Ako imam priliku, okupim drage osobe”, kratko je rekao glumac.

Nadamo se da će ovaj 35. rođendan proslaviti baš onako kako je zamislio i želimo mu da u 2023. godini publiku obraduje nekom novom ulogom.

Izvor: hellomagazin.rs