Niggor otkrio zašto nema dete – Progovorio o usvajanju i priznao u kojim trenucima plače: “Treba mi par sati da se oporavim od tih scena”

|

Popularni crnogorski pevač Igor Lazić Niggor (51) dugi niz godina je u skladnom braku sa 14 godina mlađom suprugom Suzanom. Muzičar je na ludi kamen stao 26. jula 2015. godine, tačno u 12 časova i 45 minuta, na dan, sat i minut kada je rođena njegova supruga Suzana. Od tada, ovaj bračni par živi skladno i često se u javnosti pojavljuju zajedno.

Međutim, jedna stvar im nedostaje u njihovom harmoničnom odnosu, a to je dete, o čemu je Igor iskreno progovorio.

“Želje neke mogu da ispunim, neke ne mogu. Moja želja je da se ostvarim kao otac. Nisam do sada, sticajem nekih okolnosti zdravstvenih, Bog o svemu odlučuje, ako to treba da se desi – desiće se. Možda se odlučim i na taj korak da usvojim dete. Nije to baš tako jednostavno, to su velike procedure. Nije jednostavno ni kod čoveka koji treba da se odluči na to”, rekao je pevač.

Sa suprugom Suzanom često je posećivao ustanove u kojima žive deca bez roditeljskog staranja, a kako kaže to mu uvek teško padne i emotivno ga pogodi.

“Srećan sam kad mogu bar nešto da doprinesem da ta deca budu srećna. Bilo je teških trenutaka, kada sam išao na mesta gde su uglavnom deca bez roditelja, vrlo je potresno kada te pogledaju sa onim očima. Oni misle sad sam ja tu, da ću nekoga da uzmem i povedem sa sobom. Vrlo sam emotivan, krenem da plačem, treba mi par sati da se oporavim od toga”, ispričao je Igor Lazić.

Izvor: stil.kurir.rs