Nesuđeni kum uzeo Srbinu pare i nestao: Sada se posle 30 godina oglasio i poslao mu poruku

|

Na Tviteru se pojavila objava u kojoj je jedan korisnik napisao kako ga je nesuđeni kum pre 30 godina “zavrnuo” za novac, a onda nestao…

– Pre 30 godina nesuđeni kum me zavrnuo za lepu sumu novca. Odselio se i nestao iz mog života. Juče mi stiže poruka od njega: “Živ li si brate?”. Nisam odgovorio. Ne znam šta da mu kažem. Dugo me je ta rana bolela i ne bih ponovo da je otvaram. Pare sam oprostio, ali izdaju ne – napisao je autor u objavi i pokrenuo niz komentara.

– Razumem te, a mene bi zanimalo da ga pogledam u oči. Da čujem laž i da zatvorim priču uz rečenicu da mi se više nikada ne javi. Da ustanem, platim kafu za oboje i potapšem po ramenu. Volim zaključak i da moja bude tačka. Ali ti opet najbolje poznaješ situaciju.

– Znam šta si prošao, razočarenje prvenstveno, a opet se pitam šta je tri decenije bilo u glavi nesuđenog kuma i kakav je to tip kad je mogao da živi sa saznanjem da je prijatelja pokrao i pravio se “nevešt” toliko dugo – piše u drugom komentaru…

Neki korisnici su bili saglasni sa njim da ne treba da otvara poruku…

– Izdaju nikad ne opraštaj. Ako te je jednom izdao, opet će – stoji u jednom od komentara:

– Čim ti se javio posle toliko vremena znači samo jedno da on ne misli da te je povredio i zato bi trebalo da ga na to podsetiš ili mu se jednostavno nemoj javiti.

S druge strane neki su pomislili da se javio upravo da bi vratio novac te i da bi autor tvita trebao sam da zatraži novac.

– Napišeš lepo vrati mi pare. Ne lično, evo ti račun uplati mi i ne uznemiravaj me – poručili su korisnici.

Izvor: kurir.rs