Nedeljni horoskop za period od 9. do 15. maja: Raka iznenađuju neplanirani troškovi, Strelac mora da spasava vezu

|

Ovan

Možda vam se čini kao da tapkate u mestu, kao da bi trebalo da radite više, ali to uopšte nije tačno. Ostavili ste dobar utisak na nadređene iako ste nesigurni u sebe. Polovina nedelje je dobar trenutak da zatražite povišicu. Situacija u ljubavi se pokreće. Strpljivo ste čekali da partner napravi prvi korak, sad je red na vas. Najbolji dani biće utorak i sreda.

Bik

Iscrpljeni ste, a poslu se ne nazire kraj. Prijalo bi vam da izađete iz grada na svež vazduh. Prebacite obaveze na početak nedelje i otputujte sa voljenom osobom. Mogući su neplanirani izdaci sredinom nedelje, manji kvarovi u kući, ali ne sekirajte se – nije vredno! Pod hitno počnite da vežbate. Najbolji dani biće petak i nedelja.

Blizanci

Nema povoljnijeg perioda od ove nedelje da započnete pregovore na poslu i izborite se za bolju poziciju. Gurate nezadovoljstvo pod tepih, a sve bi moglo da se reši jednim razgovorom. Zaslužili ste povišicu, ne sumnjajte u to. Ljubavna situacija se zakuvava, partner je ljubomoran, a nije da mu ne dajete povoda. Razmislite pre nego što nešto učinite, to može značajno promeniti situaciju. Najbolji dani biće ponedeljak i subota.

Rak

Lenji ste da bilo šta promenite u životu, a očekujete samo najbolje. Jasno vam je da to ne funkcioniše tako, čak i kada su vam zvezde naklonjene. Mogući su iznenadni troškovi koji bi mogli da vas dozovu pameti i nateraju da pametnije isplanirate sledeće kupovine. U ljubavi nije sjajno. Čeznete za osobom koja vas više ne želi. Okrenite list. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Lav

Pred Lavovima je burna nedelja i to na svim poljima. Na poslu stižu nova zaduženja, ali ne brinite, vi sve to možete da završite. U ljubavi vas očekuje jedan ozbiljan razgovor sa partnerom, bićete prinuđeni da birate. Iako vam se ova situacija ne dopada, donećete ispravnu odluku. Već neko vreme ignorište bolove u kostima, ipak je bolje da proverite sa lekarom. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

Devica

Ako vas kolege ove nedelje gledaju popreko to je zato što ponekad u želji da kažete sve što znate ne shvatate da delujete napadno. Korigujte ovu osobinu i imaćete njihovu podršku i pomoć, a videćete da će vam biti potrebne. Dugo ste čekali na pravu osobu koja će zadovoljiti sve vaše kriterijume, sad je vreme da otvorite oči. Najbolji dani biće subota i nedelja.

Vaga

Sjajna nedelja za vas! Novac koji već neko vreme očekujete konačno stiže. Potrudite se da ostane kod vas, ne pozajmljujte pare prijateljima, učinićete im “magareću uslugu”. U ljubavi je situacija pomalo napeta, ali daleko je stabilnije nego ranije. Izgleda da ste shvatili svoje greške. Ne računajte na partnerovu popustljivost. Najbolji dani biće sreda i petak.

Škorpija

Rado biste odmorili, ali moraćete da se strpite. Ova nedelja donosi promene na poslu koje u početku nećete pozdraviti. Ne brzajte sa odlukama, videćete da se vaša situacija neće bitno menjati. Osoba koja već godinama čezne za vama će vas iznenaditi. Moguće je da ćete pokleknuti i uraditi nešto protiv svojih pravila. To vam nešto govori, zar ne? Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

Strelac

Pred vama je užurbana nedelja i brojne obaveze ali ste vi odlično organizovani. Nema izazova na koji ne odgovarate. Ono gde niste najbolji i gde imate propuste jeste ljubav. Partner vam već dugo ništa ne govori, ali nije zadovoljan odnosom. Ako želite da veza uspe, morate odvojiti vreme za nežnost. Izgubićete bliskost, a pitanje je da li ćete imati “popravni”. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

Jarac

Sedmica počinje bolje nego ikada. Od ponedeljka već blistate na poslu, a moguće je i da ćete imati ponude za saradnju i van firme. Pristanite, dodatni novac će vam značiti. U ljubavi se sve preokrenulo onda kada ste odlučili da manje kritikujete partnera. Kad je pritisak nestao, on je postao bolji. Puni ste energije, prijao bi vam džoging. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.

Vodolija

Nezaustavljivi ste! Dok su drugi već na izmaku snaga i maštaju o odmoru, vi “vrcate” od kreativnih ideja i predloga za poboljšanje poslovanja. Sreća vas prati i po pitanju finansija. Stiže vam novac od nekog nasledstva. Ostavite ga sa strane. Uskoro će se pojaviti prilika da ga uložite, a tu šansu ne bi trebalo da propustite. Najbolji dani biće četvrtak i subota.

Ribe

Pred vama je malo napornija nedelja nego obično, ali bićete na kraju zadovoljni rezultatima. Sredinom sedmice, očekujete poziv na piće i druženje koji ne bi trebalo da odbijete. Lepa romansa je na pomolu. Dobro osećate, ali ne bi bilo loše da pojačate unos suplemenata. Slab vam je imunitet, te ste podložni infekcijama. Najbolji dani biće petak i nedelja.

Izvor: mondo.rs