Monte Karlo, glamur i luksuz i brilijanti: Detalji sa spektakularnog venčanja Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića

|

Mnogi se sećaju Vidoja Ristovića kao čoveka istančanog ukusa a uporedo s tim i sjajan osećaj za biznis zbog čega je mogao da hrvatskoj voditeljki obezbedi luksuzan način života. Nema boljeg dokaza za raskoš u kojem je živela Nikolina otkako je upoznala Vidoja nego sam početak njihovog braka. Venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića odigralo se u centru luksuza, u Monte Karlu 2013. godine.

Bio je to glamur svojstven samo svetskom džetsetu. Pozvano je sedamdeset zvanica kojima su bili plaćeni dolazak i trodnevni boravak. Glamuroznoj žurki u hotelu „Metropol“ u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi, a sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih delova sveta. Venčanje Nikoline Pišek bilo je ono o čemu svaka devojka mašta.

Mlada je sijala u venčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio verenički prsten „Kartije“ optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom “Dior”.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila zanimljivu anegdotu sa ceremonije venčanja, koja je mnoge zasmejala.

“Moj pas Artur počeo je da zavija baš u trenutku kada me je matičar pitao da li ja uzimam Vidoja za muža, zbog čega su se svi gosti grohotom smejali. Inače, sve je prošlo glatko, mada sam bila u panici da ću nešto pogrešiti ili loše reći. Čitava ceremonija odvijala se na engleskom, tako da sam vežbala da mi izgovor bude što bolji, mada je bilo šarmantnih propusta koji su bili simpatični i zabavni”, ispričala je svojevremeno Nikolina Pišek.

Izvor: story.rs