Nedeljni horoskop za period od 27. decembra do 2. januara: Jarac se premišlja u vezi, Vodolija ima novu priliku

|

Ovan

U toku ove nedelje izvestan je veći priliv novca. Imaćete više posla nego inače, ali vam to neće teško pasti. Sunce u polju karijere vam daje energiju i lako možete da napredujete. Posvetite voljenoj osobi više vremena. Moguće je neko novo poznanstvo na poslu.

Bik

Morate se snađete sa zadacima koje imate u toku nedelje. Budite posvećeni i vredni. Ne zaboravite da završite i neke kućne poslove. Veoma ste opušteni i ništa ne može da vas izbaci iz takta. Voljena osoba može da uđe u neke manje rasprave sa vama. Budite spremni za kompromisno rešenje.

Blizanci

Vrlo brzo donosite odluke u vezi sa poslom. Nije vam lako da se usredsredite na rad. Budite prijatni prema kolegama iako nemate motivaciju. Odlično se osećate u ljubavi. Potrudite se da se posvetite partneru malo više. Moguće je neko romantično putovanje.

Rak

Ne postižete da uradite sve što ste planirali. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata na poslu. Nervozni ste i svi vas pritiskaju da radite više. Tokom ove nedelje ćete zavisiti od drugih ljudi. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku. U ljubavi ste romantični i posvećeni partneru. Ako ste slobodni, neka zanimljiva osoba može da se vrati u vaš život posle dužeg vremena.

Lav

Motivisani ste i lako dolazite do dobrih rezultata. Brzo se povezujete sa saradnicima sa kojima ste radili i ranije. Neka ženska osoba može vam pomoći. Budite spremni na novu ljubav, sa osobom koja možda nije iz vašeg mesta ili zemlje. Ne nervirajte se zbog nesuglasica sa partnerom. Najbolje je da hladne glave donesete zaključak o vašem odnosu.

Devica

Počinje odlična nedelja za vas, i za poslovni i za ljubavni život. Konačno nećete morati previše da mislite o svemu što vas opterećuje, a s druge strane, ne nervirajte se previše zbog stvari na koje nemate uticaj na poslu i u privatnom životu. Slobodni, moguća je neka nova zanimljiva veza koja može da bude veoma uspešna. Zauzeti, posvetite se partneru.

Vaga

Imate dobru motivaciju za rad. Ništa vam nije teško, čak završavate i stvari koje niste do sada završili na vreme. Budite prijatni prema drugima i pokušajte da se ne nervirate previše zbog obaveza. Nesporazumi sa partnerom su mogući, ali se i brzo rešavaju. Slobodni, preko bliske osobe moguće je novo poznanstvo.

Škorpija

Završite sve započeto na poslu. Nađite motivaciju da biste bolje radili. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ove nedelje ćete baš da budete zadovoljni ljubavnom situacijom. Odlični su aspekti za odnos sa partnerom. Za neka nova poznanstva treba samo malo da se potrudite, a na kraćem putu možete da upoznate osobu sličnu sebi.

Strelac

Lako postižete dogovor sa svima iz porodice i imate podršku od njih u svemu što radite. Nije vam lako da se dogovorite sa kolegama, ali bi zato bilo dobro da pravite kompromis. Imate velika očekivanja od sebe i od drugih. Priliv novca je povećan. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, neka komunikativna osoba se oseća odlično pored vas i tu biste mogli da razmislite o nekoj budućnosti.

Jarac

Može doći do greške na poslu ukoliko ne razmasnite neke nedoumice. Nije vam lako da se fokusirate danas i niste motivisani. Neka pozitivna osoba može da vam zapadne za oko i da poželite da tu bude nešto više od poznanstva. Ako se ne osećate baš najbolje u vezi, razmislite šta možete da promenite.

Vodolija

Ne brzajte sa dogovorima na poslu. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku. Želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nije vam lako da se fokusirate na ljubavni život zbog posla, pa bi zato bilo dobro da se dopisujete sa nekim ili da razmislite samo o druženju ove nedelje.

Ribe

Osećate se jako zapostavljeno od strane kolega i partnera. Bilo bi dobro da kažete otvoreno šta vam smeta. Budite otvoreni za saradnju sa novim osobama. Rutina je dobra na poslu, ali je izbegavajte u ljubavnom životu. Može vam se dopasti neka smirena i tiha osoba, pa tu može da bude nešto više od prijateljstva.

Izvor: mondo.rs