Neda Ukraden u vezi sa košarkaškom legendom: On negira, ona se zagonetno smeška

|

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Neda Ukraden je već izvesno vreme u vezi sa košarkaškom legendom Mokom Slavnićem, a upoznali su se na krajnje neobičan način.

Neda je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker koji je osvajao najlepše žene. Neda je bila oduševljena.

“Njihovo poznanstvo desilo se početkom juna. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je došao i tu su sevnule prve varnice među njima. Još tada su krenule priče da među njima ima nešto više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima”, priča dobro upućen izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, koji je dobro upućen u život proslavljenog sportiste, Slavnić četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. Međusobno se cene i poštuju, ali o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

Stari kavaljer Slavnić nije želeo da otkriva svoju i privatnost pevačice, pa je povodom ovih navoda dao sledeći odgovor:
“Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu”, izjavio je Slavnić.

Neda se na priču da je u vezi sa Mokom slatko nasmejala i poručila:

“Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem”, izjavila je Neda Ukraden.

Izvor: kurir.rs