Nećete verovati sa kim je Dejan Dragojević uhvaćen u noćnom provodu: Svi je znate sa malih ekrana (FOTO)

|

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, iza sebe ima propali brak sa Dalilom Dragojević, kao i nekoliko neuspelih veza. Naime, ročište za razvod njihovog braka zakazano je za februar.

Već neko vreme se u medijima piše o tome kako je Dejan ušao u novu emotivnu vezu, što je i sam potvrdio ove navode.

Za Badnje veče držao je “lajv” na svom TikToku, dok je pored njega sve vreme bila njegova nova devojka, ali, ni tada nismo mogli baš da vidimo kako ona izgleda. Bivši zadrugar je tom prilikom opisao svoju izabranicu:

– Ima prelepe oči koje menjaju boju na svetlu… najmanja usta koja sam ikad video, ne znam kako jede koliko su joj usta mala, ali su definitivno najslađa, ima crnu kosu, iako je prirodno plavuša, a telo… prezgodna! Duge noge za igranje, vitko telo za gledanje – reči su Dragojevića.

Dragojević se sinoć pojavio na nastupu pevačice Jelene Karleuše u društvu zaista zgodne crnke, te su cele noći bili u veoma prisnom odnosu, pa zbog toga pretpostavljamo da je baš ona izabranica Dragojevića.

Par je bio veoma elegantan i skladan, jer su na nastup oboje bili obučeni u crno, a da li je ona zaista nova devojka Dejana Dragojevića ili ne, ostaje da vreme pokaže dalji tok situacije.

Izvor: espreso.co.rs