Nakon Arkana zaljubila se u njega: Evo ko je muškarac koji je osvojio srce naše pevačice (FOTO)

|

Emotivni život Željka Ražnatovića Arkana pre balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović bio je misterija: Ono što je poznato jeste da je bio u braku sa Natalijom Martinović, da je otac devetoro dece, kao i da se u Cecu zaljubio čim ju je video. Međutim, u javnost se pojavila vest da je krajem osamdesetih godina bio u ljubavi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović. 

Malo se zna o njihovoj vezi, jer se pevačica nikada na tu temu nije oglašavala, a ono o čemu jeuvek rado pričala jeste suprug Doris Dragović, bivši vaterpolista Mario Budimir, sa kojim je u braku već tri decenije.

Nakon što se povukla iz javnosti, Doris je izabrala da joj porodicu bude na prvom mestu, ali se sa svojim suprugom retko pojavljivala u javnosti, a nedavno je napravila i izuzetak, kada je sa Mariom prisustvovala događaju u Splitu, i onda sveobjavila na svom Instagramu.

– Kad se duše spoje – stoji u opisu fotografije na kojoj je zaglila svog muža.

Njen suprug je u njen život ušao iznenada, sreli su se i upoznali 1989. godine u jednom kafiću na splitskoj plaži, a Doris je tada rekla da to ne bi nazvala ljubavlju na prvi pogled, jer u to ne veruje.

– Ljudi kažu, ljubav na prvi pogled, ali ja bih rekla da ne postoji, jer na prvi pogled samo grmi, a sve ono lepo što se zove ljubav dešava se kasnije, vremenom…- izjavila je pevačica svojevremeno.

Izvor: story.rs