Kupio je seosko domaćinstvo za 400 evra: Komšije zaprepašćene kada su videle šta je sve napravio, svi mu zavide (VIDEO)

|

Jedan muškarac iz Srbije kupio je seosko domaćinstvo od 40 ari za 400 evra na istoku Srbije. Kako se navodi, nema struje ali ima vode, a lokaciju nije hteo da oda, nego je samo reka da je u pitanju istok naše zemlje.

Pošto se bavi lovom, on je na placu napravio kućicu, u kojoj postoji prostorija koja služi za sušenje mesa. Unutar skromne seoske kućice napravio je soba u kojoj se nalaze tri kreveta, sto, šporet na drva i jedna komoda, a za svetlo tu su fenjeri. Na svom placu on je napravio i baštu, a na njemu je takođe i šuma. Toalet je poljski, isti onakav kakav su od dasaka i par eksera pravili naši stari.

Iako je cena za nevericu, ljudi kad čuju misle da je greška, ali nije. Pošto je sa zemljištem prošao baš jeftino, uložilo je malo u put, nasuo ga, da automobili bez problema mogu da priđu kući.

Zbog toga što na njemu nema struje, ovaj čovek je morao da nađe način kako da hladi hranu i piće. On je na jedan deo placa stavio kadu, koja se stalno puni vodom iz obližnjeg potoka.

“To njemu služi za lov, dođe tu da se relaksira i odmori”, rekao je Majstor Mario, koji je napravio video-snimak u kome je pokazao kako izgdju kućica i plac.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: espreso.co.rs