Najbogatija pevačica u Srbiji iznenadila potezom: Obula gumene čizme i otkrila koliko koštaju – Didi Džej utanjila sa novcem

|

Dijanu Janković javnost je upoznala kao pevačicu koja živi na visokoj nozi i često se hvali skupocenim stvarima u kojima svakodnevno uživa. Poznato je da je udata za biznismena i IT stručnjaka Danijela Rokvića sa kojim ima ćerku, a ono što malo ko zna jeste da je Dijana sestra od strica proslavljene teniserke Jelene Janković.

Pevačica je poznata po luksuznim modelima torbi, te u svojoj kolekciji ima jednu koja vredi kao nekoliko stanova. Ovog puta Didi Džej iznenadila je mnoge, jer se na svom Instagram profilu pohvalila gumenim čizmama, jedne poznate marke, čija je cena 895 evra.

Medije mnogo intrigira njena ljubav prema luksuznom životu, kao i materijalnim stvarima, a jednom prilikom pohvalila se kaputom od 3500 evra i cipelama od 1500 evra, tako da je cena ovih čizama “prava sitnica” u odnosu na ostale brendirane komade.

Da li i Didi Džej drma neka finansijska kriza, pa je malo utanjila sa novcem, pa se zadovoljava za njen standard jeftinijim stvarima ili je u pitanju nešto drugo ostaje nam da vidimo.

Izvor: alo.rs