Na koga će uticati pun mesec 10. septembra: Ova 3 znaka čeka potpuna drama, spremite se za haos

|

Ovog meseca pun Mesec na nebu pojaviće se 10. septembra, a ova mesečeva mena nas motiviše da se pripremimo i napravimo planove za promenu sezone. Iako je pun Mesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima.

Bilo kako bilo, pun Mesec će kao i uvek doneti pomalo drame, posebno za sledeća tri znaka Zodijaka:

RIBE

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period prepun emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potrudite se da ne ponavljate negativne obrasce iz odnosa u prošlosti – to je recept za “katastrofu”.

BLIZANCI

Ovo je veoma važan period za vašu karijeru u javnosti, pa je moguće da ćete osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu. Ovo će za vas biti period prepun akcija i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije se smirite i prolongirajte što je duže moguće donošenje krucijalnih odluka, piše “Bustle”.

DEVICA

Pun Mesec u Ribama uticaće na vaše odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura. Ovo je prilika da testirate koliko ste čvrsti kada je reč o razvoju zdravih odnosa. Ova mena podstiče vas da zaboravite ljutnju ili stare argumente koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred. Verovatno ćete biti zbunjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno ako otkrijete da neko nije ono što se zamišljali.

Izvor: žena.blic.rs