“Muška deca su buđava”: Jutjuber izjavom izazvao haos – Seka Aleksić odmah reagovala oštro (FOTO)

|

Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kako Nixa Zizu, pre dve godine je napravio pometnju kada je gostujući u jednoj emisiji na Hajp televiziji izneo skandalozne stavove o ženama.

Voditeljke su tada sa Jovanovićem pričale o zlostavljanju i maltretiranju žena, kada je on omalovažio ženski pol tvrdeći da “ne može da kaže NE”.

“Tu nema ne. Treba da znaš da si slabiji pol. Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kod njega gola kući uveče i ako mu kažeš tu ‘ne’ to je mnogo veliki problem, razumeš? Treba da znaš šta radiš i kod koga ideš, moraš da znaš da si slabiji pol”, ispričao je jutjuber i poručio da to što njemu priča zadrži za sebe, jer neko može da je izbaci kroz prozor.

Nakon njegove izjave su oštro reagovale pevačice Milica Pavlović i Milica Todorović, kao i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase koji ga je nazvao “budaletinom”.

Jovanović je sada opet dospeo u centar pažnje zbog gostovanja u podkastu, rekavši da “nisu sva deca lepa”, ali i da bi on voleo da ima ćerku, a ne sina, jer su “dečaci buđavi”.

Ovaj snimak je osvanuo na Tviteru, a prokomentarisala ga je i pevačica Seka Aleksić koja je pratioce pitala “Ko je, bre, ovaj? Čime se bavi? Je l’ realno da je rekao da su dečaci buđavi??? Ovo je dno dna! Ova izjava je skandalozna, napisala je Seka.

Izvor: mondo.rs