“Mom svekru je potrebna pomoć psihijatra”: Evo zašto Nikolina nije došla na pomen – Brutalno odgovorila Miši Grofu

|

Pomen povodom šest meseci od smrti Vidoja Ristovića održava se na Novom groblju, gde je prva stigla njegova majka Marija, koja je sve vreme plakala.

Ubrzo je stigao i otac Miša Grof, koji je bio u društvu bivše snajke, Vidojeve prve supruge Lane i njihovom ćerkom. Ono što je sve iznenadilo jeste to što se Vidojeva udovica Nikolina Pišek nije pojavila na polugodišnjici suprugu, što je njen svekar žestoko zamerio.

Dok su rodbina i prijatelji pristizali na Novo groblje, svi su primetili da se Nikolina nije pojavila. Njen vekar, Miša Grof, izjavio je da voditeljka “nije došla jer je zauzeta šetanjem kućnih ljubimaca”. Pišekova se sada oglasila i otkrila šta se zapravo dogodilo. “Mislim da ste svi do sada shvatili koliko je zlonameran moj svekar, kada sam ja u pitanju, jer to više nije tajna”, saopštila je Nikolina i nastavila:

“Nisam bila u Beogradu ni juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što želim da kažem na ovu njegovu bezobraznu izjavu jeste da smatram da mu je hitno potrebna pomoć psihijatra”.

Izvor: mondo.rs