Mlada producentkinja mu je osvojila srce: Milan Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom

|

Prema saznanjima “Blic-a”, Milan Marić je već oko mesec dana u emotivnoj vezi sa mladom producentkinjom i ćerkom glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

Upoznali su se tokom snimanja filma “Toma”, u kojem Milan tumači glavnu ulogu, lik Tome Zdravkovića, a čiji autor je upravo Mijin otac Bjela, a zbližili se na jednoj proslavi koja je održana nakon dočeka 2022. godine.

Milan i Mia o svojoj ljubavi još uvek nisu obelodanili svoju vezu u javnosti, te za njihovu vezu zna samo nekoliko najbližih prijatelja. Novopečeni par uživa u zajedničkim trenucima i jako su zaljubljeni.

Inače, glumac nikada nije za medije pričao o svojim vezama, a u javnosti je često bio kritikovan zbog veza sa starijim devojkama.

“Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe”, istakao je Milan Marić jednom prilikom.

Izvor: blic.rs