Lazar je suprug Zorje Pajić, ali i brat poznatog glumca: Pevačici je najveća podrška i poslovni saradnik

|

Pevačica Zorica Zorja Pajić često pominje svog supruga, koji joj je najveća podrška i najbolji poslovni saradnik, ali malo je poznato o kome se tačno radi. Kako je nedavno istakla za Glossy, njen suprug Lazar je ujedno i njena inspiracija i podrška.

“Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške”, rekla je Zorja.

Zorja i Lazar pored privatnih trenutaka koje provode zajedno, rado i često ostvaruju muzičku saradnju. Tako zajedno potpisuju i kompoziciju njene pesme “Zorja”, kojom se predstavila na “Pesmi za Evroviziju ’22”.

Inače, malo je poznato da je brat Lazara Pajića poznati glumac Milan “Jelen” Pajić, koji tokom Zorjinog učešća u “Zvezdama Granda” nije krio oduševljenje snajom.

“Snajka je cudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije “Zvezde Granda”, rekao je glumac jednom prilikom.

Izvor: glossy.espreso.co.rs