Miroslav sa Brenom ne priča decenijama: Sada se pojavila stara slika koja otkriva tajne iz prošlosti

|

Folk pevač Miroslav Ilić i Lepa Brena su imali dugu zajedničku prošlost. Snimili su jedan od najvećih hitova koji je slušala cela Jugoslovija, pod nazivom: “Jedan dan života”, i koji se i dan danas se peva.

Miroslav i Brena su zajedno gradili svoje brilijantne karijere koje traju već decenijama, putovali su i održavali turneje širom sveta, a onda je prijateljstvo iznenada puklo, tako da nekadašnje kolege ne pričaju već 20 godina.

Prema pisanju domaćih medija, razlog njihove svađe je taj što je Brena podržala Mirsolavljevu ljubavnicu Mirjanu Antonović sa kojom je dobio sina kog nikada nije prihvatio. I dan danas, kada Mira dođe u Beograd, obično prespava kod Brene, a pevačica joj je bila svedok i na sudu.

Međutim, mnogi smatraju da je pravi razlog njihove svađe zapravo nastao 1999. godine. Miroslav je tada Breni jako zamerio jer se u toku bombardovanja zemlje odselila u Ameriku sa porodicom, a pevač je to smatrao činom koji nije patriotski – pišu domaći mediji.

Sada se na internetu pojavila fotografija gde su njih dvoje u pravoj prijateljskoj ljubavi. Možemo videti da Miroslav hrani Lepu Brenu, a taj trenutak je uhvatila kamera i ovekovečila ga.

Izvor: espreso.co.rs