Mirka Vasiljević progovorila o petom detetu: “Biću srećna ako se proširimo” – Sada je sve drugačije

|

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić prošle godine po četvrti put su postali roditelji, a glumica je često isticala da je oduvek maštala o velikoj porodici, te nije isključeno i da se peti put ostvari kao majka. Svaku trudnoću je iznela lagano i odlično se snalazi u ulozi majke a ističe da su deca najveće blago i da je zahvalna Bogu i ako ostane na četvoro dece.

“Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više dece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svoju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama i o organizaciji života i o stambenom prostoru…”, ispričala je Mirka Vasiljević i dodala:

“Deca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kada se deca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam posle sedam godina poželela da u kući ponovo osetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika. Sada radim i nastojim da kod kuće budem prisutna koliko je potrebno i da to vreme bude kvalitetno, a šta ću želeti u trideset šestoj ili sedmoj, ne znam. Da ostanemo na broju četiri – biću srećna i zahvalna, a ukoliko se proširimo, takođe ću biti srećna i zahvalna”, rekla je glumica.

“S druge strane, tačna je izreka da su mala deca mala briga, a velika velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer njih troje mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih radila ja ili neko iz mog najbližeg okruženja, sve je ok”, priznaje glumica na kraju.

Izvor: mondo.rs