Mira Škorić udala ćerku Milicu: Pola estrade okupilo se na svadbi, a Dačić zapevao – Otkriveno ko je i čime se bavi Miličin suprug

|

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić, udala se juče u Beogradu za svog dugogodišnjeg partnera. Svadbenom veselju, koje je upriličeno u jednom elitnom prestoničkom restoranu, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, većinom Mirine kolege estradnjaci, ali i političari.

Pošto se Milica nikada nije eksponirala u javnosti, identitet njenog izabranika ostao je tajna. Jedino što se zna jeste da se zove Sebastijan i da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa.

Glamuroznom venčanju prisustvovali su između ostalih, Ana Bekuta sa unukom, Haris Džinović, Jelena Karleuša, Ilda Šaulić, Zorica Brunclik sa Kemišom, kao i Ivica Dačić, koji je došao sa sinom i budućom snajkom Milica Jokić.

Ni ovo veselje nije moglo da prođe a da se Ivica Dačić ne lati mikrofona. Ovaj put nije na repertoaru bila čuvena “Miljacka”, Halida Bešlića, već duet sa taštom Mirom Škorić. Njih dvoje su zapevali “Kad zamirišu jorgovani” Dina Merilina i Vesne Zmijanac i svojski podigli slavljeničku atmosferu.

Inače, ćerka Mire Škorić je lekar, a pevačica ju je dobila iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem. Estrada je nikada nije zanimala, već se posvetila učenju, a majka Mira ponosi se Miličinim uspehom.

Izvor: hellomagazin.rs