Milicu Zavetnicu napustili saradnici i prešli u SNS – Ona se oglasila: “Jednom su i ime pogrešili, žena hoće da ga se odrekne”

|

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio da je pet Zavetnika prešlo u Srpsku naprednu stranku. Pritom je naveo sledeća imena:

“Stefan Jovanović, Marija Vukimirović, Bojana Sladojević, Dušan Stojiljković i Dragan Nikolić, svi iz stranke Zavetnici. Njima je dosta laži i obmana”, izjavio je Glišić na konferenciji za novinare.

Povodom toga oglasila se i predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski koja za Novu kaže da su jednom poslaniku čak uspeli i ime da pogreše.

“Reč je o pojedincima koji nisu u Zavetnicima još od prošle godine. Jednom od njih su potpuno pogrešili prezime, što znači da oni ne znaju ni koga privode u stranku, važno je samo da pokušaju da se nekako obračunaju sa Srpskom strankom Zavetnici. Naveli su ime našeg poslanika Dragana Nikolića, koji je uredno prisutan u poslaničkom klubu naše stranke. Valjda ga priželjkuju u svojim redovima, pa se potvrđuje ono: Što je babi milo, to joj se i snilo“, kaže za Novu Milica Đurđević Stamenkovski.

Ona dalje napominje da je razlog svemu ovome košmar u kojem se nalazi jačanje rejtinga Zavetnika i „celokupne državotvorne opozicije“.

“Čoveka od jutros zovu prijatelji i porodica. Žena hoće da ga se odrekne, ako se ispostavi da je pristupio Srpskoj naprednoj stranci. Ona je inače ugledni sudija u Vranju, vrlo je stroga i sad imamo veće probleme, moramo da je razuverimo, inače ga neće primiti u kuću. Kaže, za takvu bruku izriče najteže presude. Srećom, Nikolić je nevino optužen, a Srpska napredna stranka je još jednom pokazala u kakvom se košmaru nalazi zbog jačanja rejtinga Srpske stranke Zavetnici i celokupne državotvorne opozicije”, zaključila je Đurđević Stamenkovski.

“Tražim izvinjenje g. Darka Glisića, jer je izneo notornu neistinu da sam prešao u SNS. Ta vest je uznemirila moju porodicu, sve u Srpskoj stranci Zavetnici i javnost u Srbiji. Dakle, nisam prešao, već ostajem ponosni narodni poslanik i potpredsednik Srpske stranke Zavetnici, koja se zalaže za poštovanje Ustava Srbije i njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta na celoj teritoriji”, poručio je poslanik Dragan Nikolić.

Izvor: nova.rs