Milica Tomašević nakon raskida sa Viktorom objavila fotografiju: Živojinovićima neće biti dobro kada je vide

|

Veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića nije dugo potrajala. Dosta se pisalo o tome šta bi mogao biti uzrok njihovog raskida, te se tako nagađalo i spekulisalo da su roditelji umešali prste, da se Breni i Bobi ne sviđa što je Milica sa Kosova, da njena mama ne voli Viktora i tako ukrug jedna za drugom informacija nizala se a Milica ni na jednu nije želela da odgovori, dok je i Viktor ostao nem.

Bivši partneri posvetili su se svojim novim životima u kojima su im karijere najbitnije. Tako, Viktor vodi restoran i upućen je u poslove svoje majke vezane za brend čarapa, dok se Milica posvetila snimanju serija i filmova i čini se da nema projekta u kojem ona nije dobila makar malu ulogu. Ovih dana ljubitelji bioskopa mogu je pogledati u filmu “Vera”, kao i u istoimenoj seriji na Javnom servisu, a vratila se i u “Igru sudbine”.

Bez obzira što je veza Milice i Viktora okončana, nije se prestalo govoriti o njoj, a svaki potez sina Lepe Brene i lepe glumice po mišljenju medija i javnosti, upućivao je na neki detalj koji se tiče njihove romanse.

Tako je nedavno Miličina poruka osvanula na “Instagramu” po verovanju portala i štampe bila upućena nikome drugome do samom Viktoru. Ovo je njen sadržaj:

“Kad ti pričam šta me muči, a ti odmah počneš da mi nudiš rešenja, tada mi je teško da se povežem sa tobom jer mi deluje kao da je moj problem za tebe sitnica i da si “iznad” moje situacije. Istovremeno, ako sam ranjiva pred tobom, povezanost je nešto za čim vapim da bi se osećala siguno. Znam da u tebi raste nestrpljenje da mi pomogneš, ali najbolje ćeš mi pomoći ako si pored mene ne osuđuješ me i nudiš mi bezbedan prostor da budem sve što jesam dok ne budem spremna da se bacim na rešavanje”, stoji u Miličinoj poruci.

Šta je i kome Milica ovom porukom htela da poruči za sada je poznato samo njoj, ali je sigurno da se mediji uvek osvrtati na njenu vezu sa Viktorom koja joj je obeležila početak karijere.

Izvor: story.rs