Mesar iz Niša za proslavu dao pola miliona evra: Na meniju biftek i suši – Torta od 3 metra sa statuama slavljenika

|

U Nišu se proteklog vikenda održalo duplo rođendansko veselje za pamćenje.
Tamo su u jednom luksuznom restoranu zajednički rođendan proslavili mladi ljubavni par, koji nije štedeo na proslavi, pa je, prema priči upućenih, ovo slavlje koštalo skoro 500.000 evra.

Slavljenica, koja je proslavila 30. rođendan, vrlo je popularna na društvenim mrežama, dok je slavljenik mladi bogati biznismen, vlasnik popularnog gradskog restorana, kao i lanca mesara na jugu Srbije.

Kao što se može videti i na fotografijama, ovakav luksuz skoro nije viđen u Nišu, pa su zvanice mogle da uživaju u čak dva menija. Na njima su se, između ostalog našli i suši, morski plodovi, biftek, a na vegetarijanskom meniju i potaž od povrća i veganski suši.

Sve je oduševila i zajednička rođendanska torta od tri metra, a detalj na njoj je nešto što do sada nije bilo viđeno na veseljima ovakvog tipa u Srbiji. Na torti su se nalazile statue slavljenika u prirodnoj veličini, što je oduševilo sve prisutne.

Kao specijalno iznenađenje večeri pojavila se i pevačica Milica Pavlović, koja je slavljenicima otpevala nekoliko svojih hitova, što je izazvalo pravi delirijum među zvanicama na ovom luksuznom veselju.

Izvor: kurir.rs