Mermerni pod, kristalni lusteri i zlatni detalji: Sestre Rodić pokazale omiljeni kutak porodične kuće u Titelu

|

Sestre Bogdana i Bojana Rodić pre udaje živele su u porodičnoj kući u Titelu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, kao i sestrom Natašom Rodić.

Iako su Rodićke “izletele” iz porodičnog gnezda, preselile se u Beograd i zasnovale svoje nove porodice, često sa decom i partnerima rado odlaze kod svojih roditelja u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Bojana i Nataša Rodić često objavljuju fotografije iz svog doma u Titelu, te se može videti da su Rodići u opremanju doma mislili na svaki detalj. U kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi je velika ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, a plafon krasi ogroman kristalni luster. Dnevna soba povezana je sa hodnikom, a čini se da je baš taj kutak devojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić naješće tu fotogrfišu.

Iako Rodićke nisu pokazale kako kuvaju, Nataša nije odolela da se ne fotografiše u kuhinji i to sa dečkom. U trpezariji je ogroman okrugli sto i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se odlično uklapaju u enterijer doma. U uglu je staklena viktrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i prostrano dvorište, a porodica Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i pre nekoliko godina – uređeno sa puno ukusa.

Izvor: kurir.rs