Maturanti oduševili Srbiju: Umesto u skupom automobilu, na maturu došli u ovome – A tek da vidite ko je za “volanom” (FOTO)

|

Dok se većina maturanata, i malih i velikih, trudi da ima što upečatljiviji utisak prilikom dolaska na matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica učenika osmog razreda OŠ “Ratko Mitrović” iz Čačka, svojom jedinstvenom idejom ukrali su “show” svima. Njih je na proslavu mature dovezao Betmen lično i to u rikši.

– Jedan od maturanata mi je poslao poruku i pitao da li mogu da ih vozim na maturu u petak i ja sam prihvatio oberučke, jer me je ideja oduševila i zaista je bila neobična. Seli su u moju rikšu, ja sam ih odvezao u odelu Betmena. Kad smo stigli svi su se pozitivno iznenadili, slikali su i snimali dok smo dolazili, a zatim smo se i provozali jedan krug – rekao je za RINU Dragan Tolić, vozač jedine rikše u Zapadnoj Srbiji.

Dvojica mladih mokamak su na ovaj način dodatno oraspoložili sve prisutne i atmosferu učinili još opuštenijom i pozitivnijom.

– E, ovo je najoriginalnija ideja. Bravo momci, čulo se od okupljenih građana koji su došli da isprate osnovce na matursko veče.

Inače, Dragan već par godina vozi rikšu čačanskim ulicama, a svoje sugrađane uvek iznenadi nekim neobičnim kostimom. Bio je i Deda Mraz, i Supermen a i Betmen.

– Imam u planu par novih kostima koje će videti narod čim prestanu ove kiše. I još po neko iznenađenje, ali o tom potom – rekao je vozač rikše.

Izvor: blic.rs